ساختار جلسه

  • تصحیح تکلیف (یکی از مواردی که پيشنهاد مي شود در این جلسات به فراگیران آموزش داده شود، مساله debugکردن پروژه ها هست، همان طوری که در جلسات آنلاین هفتگی تلاش بر بالا بردن توانمندی فراگیران برای ارائه فازها می باشد، در این جلسات نیز مربی بر مهارت فراگیران برای پیدا کردن مشکلات احتمالی در پروژه تاکید نماید و این مورد را به فراگیران آموزش دهد که به مرور زمان نتیجه آن کاهش اشکالات فراگیران در پروژه ها و درک عمیقتر مفاهیم خواهد بود)
  •  ارتباط گیری با فراگیر (همراه با شیر وب کم مربی و فراگیر)
  •  اهداف تالار (در صورتی که فراگیر در وضعیت سبز بود و تصحیح فاز نیاز به زمان کمتری داشت، میتوانید در مورد تالار صحبت کنید و حتی تشویق کنید که در همان لحظه در تالار سوال بپرسد یا سوالات دوستانش را پاسخ دهد.
    پیشنهاد می کنیم از فراگیر بخواهید که مباحث چالش برانگیز يا بخش هاي دشوار در این فاز را مشخص و همراه شما در تالار مطرح نماید و از فراگیران بعدی بخواهید که به این سوال پاسخ دهند)
  • خلاقیتی (در یکسری از جلسات هم میتوانید در مورد ایده های خلاقیتی و تشویق فراگیر برای انجام فاز خلاقیتی و تحقیقاتی صحبت کنید)
  • تشویق فراگیر با کمک سپردن مسؤلیت های مختلف ( مثل مسئول تالار – مسئول چت و …)
  • دقت بفرمایید که این جلسات با فرمت مناسب باید ضبط شود. (نام پروژه –  نام فاز – نام فراگیر)
  • بعد از هر جلسه یک به یک باید موارد مطرح شده در آن جلسه را در قسمت ثبت تماس یادداشت نمایید.
  1. ورود مربی به جلسه یک به یک با استفاده از پلاگین بر روی درس
  2. ورود فراگیر به جلسه یک به یک با استفاده از لینک بر روی درس
  3. رکورد کردن تمامی جلسات یک به یک:
    نام رکورد: نام فراگیر- نام پروژه – نام فاز
  4. ثبت نمره فراگیر در تصحیح تکلیف (نیاز به ثبت بازخورد نیست)
  • فراگيران می توانند برای جلوگیری از فراموشی موارد قابل تصحیح، نکات را در قسمت نظرات ثبت نماید.
  1. ثبت تماس در مدیریت ارتباط با شاگردان (به همراه گزارشی از تمامی موارد مطرح شده در جلسه)

به خاطر داشته باشید هدف اصلی ما آموزش کدنویسی نیست. در همین راستا هدایت و راهنمایی صحیح فراگیران برای آموزش مسئولیت پذیری در کنار عطوفت مربیگری از ملزومات کار ماست.
پیشنهاد میکنیم اگر در اولین جلسات هستید و فراگیرتان هنوز در جلسه حضور پیدا نکرده است، با او یک تماس یاداوری داشته باشید.
زمان جلسه از ساعت مشخص هماهنگ شده، محاسبه مي شود و در صورت تاخیر فراگیر این موضوع كه دقايقي از جلسه را از دست داده است به نرمی به فراگیر گوشزد شود.
با جملاتی که فراگير احساس كند، لذت گپ و گفت و همصحبتي، بهره بردن از آموزش ها و مطالب شما، یا نکته ی آموزشی اضافه را از دست داده و تلاش کند در جلسه ی بعدی به موقع در کلاس حضور یابد.
دقت بفرمایید که اضافه کردن زمان به این جلسه و حضور بیش از 30 دقیقه در کلاس را بجز در شرایط خاص توصیه نمی کنیم زیرا مدیریت زمان و مسئولیت پذیری فراگیر را تحت الشعاع قرار می دهد و زمانی بیشتر از آنچه مشخص شده از شما خواهد گرفت.

Leave a Comment